Contact rapid

SC Eurodairom SRL

Adresa: Str. Vladeasa nr.64, Oradea-Bihor

Email: eurodaicredit@yahoo.com

TEL. 0755.755.552;

0749.196.151


Localizare harta


Vizualizaţi Ferestre si usi termopan Oradea pe o hartă mai mare

Link-uri utile:

Constructii

Daca doriti sa proiectati, construiti, extindeti, reamenajati sau renovati firma noastra de constructii va ofera solutia optima pentru aceste servicii.
O casa reprezinta o investitie pe termen lung. Noi intelegem acest lucru si va oferim solutiile optime pentru realizarea proiectelor dumneavoastra. Servicii complete, de la proiectare, aprobare pana la urmarirea constructiei si predarea la cheie a lucrarii.
Va oferim cele mai bune solutii pentru: constructii de case la rosu, case la cheie, constructii civile si industrial.
Case la rosu:
Echipa noastra de profesionisti va ofera o calitate de executie deosebita la cele mai bune preturi pentru casele la rosu.
Casele la rosu nu au incluse instalatiile electrice, utilitare (apa, gaze), finisajele interioare si exterioare.
Case la cheie
In aceste case puteti sa va mutati imediat!
Casele la cheie sunt cladiri complet finisate, in interior si exterior: toate instalatiile electrice si utilitare, tamplaria, pardoselile, parchetul, faianta, vopseaua,si izolatia si  sunt incluse in constructie.
Eurodairom SRL presteaza pe langa serviciile de constructii case si servicii de amenajari interioare si amenajari exterioare de o calitate deosebita la cele mai bune preturi.
Nu uitati! Experienta si flexibilitatea echipei noastre ne ofera posibilitatea sa ne adaptam la bugetul si cerintele fiecarui client in parte.
Pentru contact, comenzi si estimari de pret click aici sau TEL. 0765.265.381, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 

 
auto eurodairom 1 S7302144 stuco venetian auto eurodairom 2 constructii case Stucco S7302017 S7302155 S7302032 Zugraveli